wiesz co nie pomyslalem o tym , bo radio podlaczalem gdy auto bylo wylaczone i gdy podlaczalem jeden z nich to radio sie nie podnosilo , dzis moze sprawdze twoje rozwiazanie wraz z pomiarem
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 17:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Eh szpece.... jak podłączysz plus czyli ten który ma mieć zasilanie bez przerwy do plusa który jest bez kluczyka a ten drugi który uruchamia radio (chyba żółty) do plusa przez kluczyk to złodzieja powstrzymasz bo jak dasz wszystkie przez kluczyk to ci ustawienia kasować będzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No to chyba wiadomo ze jak odlaczysz radio od pradu to ustawienia sie kasuja , ale mi wcale nie zalezy na ustawieniach , slucham tylko mp3 , a po za tym mam tylko jeden kabel doprowadzajacy prad , i to jest ten kabel co jest w nim prad na podtrzymanie . Jutro mam wolne i sproboje znalezsc ten 2 przez kluczyk napewno gdzies jest tylko pytanie gdzie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum