Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
nie mam czasu szukac bo pewnie gdzies cos jest na ten temat, mam okazje teraz kupic tanio oponki tyle ze jezdze na rozmiarze 195/55/15 a moge kupic 195/65/15 chcialem zapytac czy podejda bez wiekszego problemu?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Mar 06, 2011 22:48, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 10:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 16:56
Fargo80 napisał/a:
hmm, to dlaczego mi trze
IMO to kwestia ET lub zbyt szerokiego rantu. Felgi oryginalne? Może w nadkolu się błota nazbierało i przez to trze Komiczne trochę, ale już kiedyś spotkałem się z takim przypadkiem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
nie no fele oryginalne, co do błota to nie wiem, ale raczej nie
musze to poobserwowac, bo teraz to mi jakos nie pasuje ze ja tak mam a wy nie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 17:35 Re: [R45 iDT] oponki
konradp napisał/a:
nie mam czasu szukac bo pewnie gdzies cos jest na ten temat, mam okazje teraz kupic tanio oponki tyle ze jezdze na rozmiarze 195/55/15 a moge kupic 195/65/15 chcialem zapytac czy podejda bez wiekszego problemu?
mam takie galony na zime czyli 195/65 bo poprzedni wlasciel sie pomylil i zie kupil i wszystko jest OK
a jezdzi ktos moze na pirelkach "winter carving EDGE" bo ja wlasnie takie kupilem a jak czytalem opinie na ich temat to sa bardzo rozne ,jedyne co wiekszosc ludzi zgodnie pisze to to ze im bardziej mrozna i obfita w snieg zima to sie lepiej spisuja
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Sty 11, 2009 21:14
konradp, ja mam carvingi. Nowe były tragedia, jak jest ciepło tragedia, ale zgadzam się, że im gorsze warunku tym lepiej się sprawują. Powiedziałabym, że nawet na szklance dają radę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum