Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam, autko posiadam prawie od roku jednak dopiero teraz zdecydowalem się na serwis klimatyzacji (wiadomo parujące szyby). Uzupełniono mi czynnik z barwnikiem i olej, wycieków nie stwierdzono a mechanik powiedział, że sprężarka się włącza i wszystko jest ok. Po 3 dniach użytkowania mam takie spostrzeżenia. Klimatyzacja się uruchamia co widać na obrotomierzu jednak po ok 5 min wyłącza sie! następnie po chwili znowu się uruchamia i tak w kółko. Dodam, że temp na zew to ok 4 st Czy to normalny objaw? czy w waszych klimach też tak jest?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Sty 28, 2011 00:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 16:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No jak klima chodzi to zamarznie przecież, chyba ze klim anie jest po to żeby chłodzić
Wiem ze są dwa termostaty, jeden jest od przymarzania a drogi jest w sodoku w kabinie przy wymienniku ciepła od klimy i jak jakaś temp nie wiem ile to już było 2C czy jakoś tak to wył klimę aż temp spadnie.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum