Przyszedł czas na zorganizowanie wyjazdu narciarsko - komediowego. Ci co nie wiedzą z czym taki wyjazd się wiąże to zapraszam do obejrzenia filmu z zeszłego roku:
A więc w tym roku wstępnie proponuje podobny termin wyjazdu co rok temu. Mam nadzieje ze każdemu sie spodoba.
TERMIN: 20-22 luty 2009
MIEJSCE: Szczyrk
PENSJONAT: BESKIDEK http://www.beskidek.com.pl/
CENA: 60zl za osobę w pokoju z łazienką
WYŻYWIENIE: We własnym zakresie lub z oferty pensjonatu. 40zl za śniadanie , obiad i kolacje.
TERMN ZGŁOSZEŃ: do 1 lutego
Pozdrawiam.
Mam nadzieje ze frekwencja nie zawiedzie i razem będziemy mogli się wygłupiać na stok
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Ostatnio zmieniony przez tommyyogi Pon Sty 19, 2009 20:30, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 15, 2009 21:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Generalnie, my z Gosią na tak (choć muszę to jeszcze z nią skonsultować ).
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Macku ja jestem otwarty na wszelkie propozycje. Zaproponowałem Jakuszyce bo tak mi sie trafiło ale oczywiście można zorganizować zlot w innym miejscu. W takim razie czekam na propozycje.
Pozdrawiam
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Akurat Korbielowa nie polecam. Jakoś nie lubiłam tam jeździć ze względu na panujące tam warunki, ilość ludzi tam przebywająca i słabe zaplecze gastronomiczne. Ale może się coś zmieniło.
Ja bym zmienił miejsce chętnie, a Korbielowa nie znam, natomiast znajomi byli "last year" i baaaaardzo sobie chwalili Szczyrku wcale nie znam, wiem tylko, że coś takiego jest Co do mojej osoby, to jeśli tylko bardzo ważne rzeczy mnie nie zatrzymają, to będę
PS1. Zapytam znajomych gdzie spali, moze coś polecą
PS2. Już się nie mogę doczekać
jestem na tak jak tylko $ pozwoli ale musze z nia pogadac
ze szklarskiej to juz bliziutko do harachova np ( jezeli walnalem byka w literowce to sory ! ) ale generalnie mam wrazenie ze na pld od nas troche wiecej wyciagow i tras maja, wiec jak pojezdzic to tam, jak towarzysko to szczyrk bedzie chyba blilzej , przynajmniej dla ekipy z wawy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No jeśli w szkalrskiej/jakuszycach to ok ewentualnie gdzies indziej ale nie dalej jak 104.4km (od szklarskiej). byle by nie na drugim końcu państwa
tylko ten termin mi średnio pasuje. akurat bede mial zjazd. najlepiej (dla mnie) to termin tydzien wczesniej albo tydzien później...
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jak z nim się ostatnio kontaktowałem, to był chętny na taki weekend.
Mam nadzieję, że przykleił ten kawałek mocowania rynny pod zderzakiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum