A może ktoś zna jakieś miejsce we Wrocku, tylko nie daleko oczywiście gdzie można pośmigać a nie jest sprzątany śnieg. Ale takie miejsce żeby sobie krzywdy i naszym Roverkom nie zrobić.
Ale jakaś propozycja miejsca. I jakaś wcześniejsza godz. chyba że za późno temat odświeżony może za mało ludzi będzie wiedzieć o spocie i lepiej na jutro się ustawić?
Ale jakaś propozycja miejsca. I jakaś wcześniejsza godz. chyba że za późno temat odświeżony może za mało ludzi będzie wiedzieć o spocie i lepiej na jutro się ustawić?
Jutro będzie ta sama historia co wczoraj i dzisiaj...
Mnie jak pisałem pasuje codziennie po 20
niech emes ustali bo to jego pomysł i temat
Hej Panowie a może by tak się zorganizować i któregoś dnia spotkać się na torze na Rakietowej i sobie pojeździć, tylko trzeba będzie się dowiedzieć kiedy można i ile trzeba wpłacić i za jazdy na torze. Co wy na to???? Bo dzisiaj właśnie byłem na rakietowej na treningu grupy z Wrocka i dawali ostro w palnik, ale nie ma co się z nimi porównywać bo oni dysponują inny sprzętem i umiejętnościami. A na Magnolii Park to raczej jest mocno posprzątane to chyba chłopaki się nie poślizgali tam, ja miałem wpaść ale cholera o tej godzinie nie chciało mi się gonić do Wro. Sorry chłopaki może innym razem, pomście o torze na rakietowej.
był był... byli ci co na liście zapisani w moim poście... znów było nas trzech... tyle że w innym składzie... co do toru to ja chętnie bym się sprawdził....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum