Witam! Po małej kolizji mam do wymiany chłodnicę i osuszacz (chyba tak się to nazywa) ale u siebie mam dorabiana klimę oczywiście przez dilera Rovera. Do czego zmierzam, czy są jakieś przejściówki do przewodów z klimy które pozwoliły by na montaż osuszacza i chłodnicy właściwej dla R25 ?
Na dołączonych zdjęciach zaznaczyłem na czerwono miejsce gdzie chcę wkręcić przejściówkę jeśli takie coś w ogóle istnieje
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 17:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ta była montowana w Krakowie firma ElCar ul.Nałkowskiego 29
Tzn Diler sprowadził auto ubogo wyposażone i potem doposażał je na terenie polski bo chłodnica była zakładana 17 czerwca 03r a salonowa faktura zakupu pierwszego właściciela jest na lipiec 03r wystawiona. W związku z tym mam cudo jakie mam z resztą Ty też
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 19:41 Re: [R25] Klima
Pazdzioch napisał/a:
Witam! Po małej kolizji mam do wymiany chłodnicę i osuszacz (chyba tak się to nazywa) ale u siebie mam dorabiana klimę oczywiście przez dilera Rovera. Do czego zmierzam, czy są jakieś przejściówki do przewodów z klimy które pozwoliły by na montaż osuszacza i chłodnicy właściwej dla R25 ?
Na dołączonych zdjęciach zaznaczyłem na czerwono miejsce gdzie chcę wkręcić przejściówkę jeśli takie coś w ogóle istnieje
mysle ze tzreba by zakupic te elementy ktore chesz wymienic a potem isc do tokarza i dorobic przejsciowki innego spopsbu nie widze
Mam do Ciebie małe pytanko;gdzie zakładałeś klime i ile Cię to kosztowało oczywiście jeśli można wiedzieć,gdyż też bym był czymś takim zaiteresowany.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum