Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 74 Skąd: nie wiem
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 23:07 Clarion FB289RBT
Siemanko...
Ktos gdzies wspomnialo tym modelu i jak go ujzalem to odrazu wiedzialem ze taki dokladnie model bedzie widnial u mnie w autku... Nie lubie tragicznie radyjek z masą przyciskow, roznie swiecacych i roznie funkcjonalnych... Wiem ze komponować sie to ze standardowym wnetrzem nie bedzie i nijak sie ma do tego drewna ale drewno na dniach bedzie zastapione czyms takim jak jest u kolegi wwekol ( http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=25025 ) Do tego dochodzą aluramki i zaraz pod tym bedzie widnialo to radyjko.
A pisze ten temat w sumie tylko po to zeby sie dowiedziec czy ktos juz mial kontakt z tym radiem albo czy wogole cos moze mi o nim powiedziec..
Dodać muszę że..
Drzwi wygłuszone i Helixy (forumowe;P) zamontowane a w zadne tuby i wzmacniacze nie bede sie bawil, audiofilem nie jestem a w autku brzeczy electro i klubowe dzwieki. Tylne glosniki odlaczone, odlsuch odbywa sie wylacznie na przednich wiec mocy jakiejs niesamowietej nie potrzebuje a to radio cos czuje ze doda niesamowitego uroku wewnatrz. W dodatku ta opcja obslugi systemu glosnomowiacego przez BT, cos czego mi naprawde brakowalo...
Jednym slowem to radio poprostu miażdży
Jeśli ktos ma komentarz, jakies uwagi, instrukcje, propozycje, inne opcje, cokolwiek co chciałby mi przekazać... Czekam !
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 23:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
the.edgy, też zainteresowałem się tym radiem
ale gdzieś usłyszałem, że nie można przewijać piosenek - nie wiem czy to prawda, ale jeśli tak to słuchając seta dostane szału - kto słucha setów wie o czym piszę
może ktoś to zweryfikować tak żeby każdy z nas wiedział czy ta informacja jest prawdziwa?
BTW mi się spodobało ostatnio takie radyjko: Alpine CDE-102Ri
ma nawet podświetlenie pasujące do wnętrza
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 11:39
Komarek a widzisz.. ja tez slucham setow.. zazwyczaj przesluchuje cale jesli juz albo naciskam pauze jak wychodze z auta a na nastepny dzien sobie kontynuuje. Fakt faktem nie fajnei by bylo jak by sie nei dalo przewijac.. Prosze o jakies info !
the.edgy, no i widzisz praktycznie każda sensowna opinia wskazuje jako minus brak możliwości przewijania utworów
w mojej opinii to dyskwalifikuje to radio
Ja mam stycznosc z tym radyjkiem prawie tydzien w tydzien i gdyby nie to ze kosztuje swoje to byloby moje wyglada lepiej niz pozostale clariony i to mnie urzeka. fakt karty czyta tylko do 2GB (wlacznie) ale to i tak wiecej niz plyta the.edgy napisz co konkreniej Cie w nim interesuje to postaram sie odpowiedziec
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 16:18
Intersuje mnie to czy moje helixy na MDF'ie ladnie zagraja na tym radyjku (tylko one, bez zadnego suba i tylnych..), Czy moj SPV m3000 poradzi sobie z polaczeniem i bedzie dzialalo jak system glosnomowiacy, czy czyta tez inne formaty niz mp3 ? np. Atrac
Jakos przezyje niemoznosc przewijania utwroow bo i tak zadko to robie a sety sobbie najwyzej potne na 10 rownych czesci, w dobrym programie zajmuje to nie wiecej jak 20 sekund.
No i przede wszystkim czy podepne je u siebie w roverku bo mam wrazenie ze u mnie ktos cos grzebal... teraz mam radio blaupunkt kansas dj podpiete na takie zlaczki ja te 2 po prawej o tu:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum