Wysłany: Sob Sty 24, 2009 01:33 Re: Siedlce woj. mazowieckie
Witam ponownie po dłuższej przerwie. Będę częściej tu zaglądał.
Trzeba by było jakieś spotkanie zrobić, a przede wszystkim zebrać kilku roverkowviczów z naszej okolicy:)
Witam ponownie po dłuższej przerwie. Będę częściej tu zaglądał.
Trzeba by było jakieś spotkanie zrobić, a przede wszystkim zebrać kilku roverkowviczów z naszej okolicy:)
A może tak na spocik na bemowo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 21:18
Witam Kolegów z Siedlec!! Tak nieskromnie wtrącę się w dyskusję, ponieważ staramy się zrobić spota Gawolin-Lublin-Zamość-Puławy, w okolicach Ryk, może i Wy byście do nas dołączyli, termin jeszcze nie znany, chcemy zebrać większą grópkę Ludków - i wtedy ustalimy termin. Tak żeby na spociku było sporo Ludków. Macie do Ryk jakieś 100 km (40 ode mnie do Ryk i ode mnie do Siedlec 46)
Pozdrawiam, i jak ktoś zainteresowany to zapraszam do wpisywania się na listę spotu.
fearless, no jak dla mnie to lublin jest daleko wiec nie wiem ale jak pośredni odnośnik między odległością na bemowo a tym miejscem się znajdzie to czemu nie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
fearless [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 00:04
damiwr napisał/a:
fearless, no jak dla mnie to lublin jest daleko wiec nie wiem ale jak pośredni odnośnik między odległością na bemowo a tym miejscem się znajdzie to czemu nie
Dlatego napisałem - Łuków, ewentualnie Ryki - z Siedlec do Ryk jest niecałe 100 km, z Siedlec do Łukowa jeszcze mniej.... ale to tylko propozycje...
Ok, dla mnie mogą być Ryki, może być Łuków:) Grunt to się spotkać... a przejechać naszymi maszynkami 30 km, 100 km czy więcej to sama przyjemność:) (mimo iż mój sprzęt już ma bliżej do 18-stki niż dalej). Wpisuję się na listę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum