Ile razy kamera dojeżdżała do mojego Roverka, którzy stał ostatni z prawej, "Cięcie!!", tak, że załapało się w jednym ujęciu pół zderzaka!!!
Foch!!!
Z przytupem!!!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Już pisałem na PW Tuńce że żałuję mojego "niebycia" na spocie (byłem daleko), jednak patrząc na te fotki żałuję jeszcze bardziej! Jestem nowy w Waszym gronie, ROVERka mam od niedawna i mam nadzieję że uda mi się kiedyś jednak zawitać na takie spotkanko. W sumie odległość (w Polsce) nie ma wielkiego znaczenia, wyczytałem że w Wa-wie ma coś się odbywać. Będę w kraju od połowy kwietnia do połowy maja... może wtedy...?
Otoz to! Jestem tego samego zdania, ilekroc obejrze ktorys z filmow ktore skladalem, a potem obejrze np. produkcje kolegow z Adrenaline Motorsport (by Milek)
Pocieszam sie tylko tym, ze miedzy mna a nimi jest zastraszajaca przepasc finansowa
A za ich sprzet ktory uzywaja do zabawy w filmy kupilbym ze 3 MG na fullwypasie
maciej napisał/a:
Ile razy kamera dojeżdżała do mojego Roverka, którzy stał ostatni z prawej, "Cięcie!!", tak, że załapało się w jednym ujęciu pół zderzaka!!!
Zdziwiony wrecz jestem, ze w ogole Twoja osobe i Twojej kobiety udalo sie zalpac w jakims kadrze. Kiedy ja wraz z reszta grupy krecilem jakies ujecia, Ty wolales zaspokoic swoj niebywaly głód Zostawiles samochod na samym koncu i poszedles palaszowac, a potem jeszcze zdziwiony, ze nikogo nie ma i pretensje do mnie, zem za stadem pojechal
erjot86 napisał/a:
szkoda tylko że końcówkę zrobiłeś w przyspieszonym tempie bo ładnie na śniegu kręciłeś
Stary, patrzylem na to w normalnym tempie i sie nie dalo ogladac
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Zdziwiony wrecz jestem, ze w ogole Twoja osobe i Twojej kobiety udalo sie zalpac w jakims kadrze. Kiedy ja wraz z reszta grupy krecilem jakies ujecia, Ty wolales zaspokoic swoj niebywaly głód Zostawiles samochod na samym koncu i poszedles palaszowac, a potem jeszcze zdziwiony, ze nikogo nie ma i pretensje do mnie, zem za stadem pojechal
Bo pytałem, czy jedziemy coś zjeść, to nie mogłeś powiedzieć, że tak, tylko jakieś ściemy, że nie wiem, że to, że tamto?? A potem myk, myk 10 minut i Was nie ma...
A poza tym postawiłem w rzędzie - ktoś musiałbyć ostatni, nie? I to od razu przyczyna, żeby go przy montażu wyciąć!!!
Foch po raz drugi!!!
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Bo pytałem, czy jedziemy coś zjeść, to nie mogłeś powiedzieć, że tak, tylko jakieś ściemy, że nie wiem, że to, że tamto??
No szkoda ze sie nie nagralo. Pytasz sie mnie czy cos jemy, a ja mowie, ze teraz to nie bo krece i nie wiem czy ktos bedzie chcial jesc. A Ty mowisz, ze "Nie no to my juz idziemy zjesc bo jestesmy glodni". Poszli Wy, a potem nagle ludzie sie wpakowali do aut i ze jedziemy do Kryspiinowa... to pojechalem za reszta
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Piszesz, ze jak robiłeś ujęcia to nas nie było, jakoś jak filmowałeś auta z samochodu to byliśmy, a i tak wyciąłeś moją sześćsetkę - widać jej tylko kawałek!!!
Marudzisz, w kilku ujec widac Twoja 600stke ale nie tak wyraznie jak na przejazdowych kolkach
A co, pomarudzić sobie nie można?
Nie dość, że było mało R600, to jeszcze czuje się dyskryminowany, bo właśnie ujecia przejazdowe tak się urywały tuż koło lub w połowie mojego autka!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum