Witam brat kupil Roverka i dal go mi w prezenciku(z czego sie ogromnie ucieszylem) jednak nie wiem jaki to jest dokladnie Rover i ile ma mocy;/ a brat mial go jakies 2 miesiace i za bardzo go to nie interesowalo...
Pamietam,ze w ogloszeniu bylo napisane,ze jest to Rover 214Si,w dokumentach nie ma nic napisane a nie wiem jak to rozpoznac,jest natomiast napisane ile ma kw i wg tego wychodziloby na to,ze jest to 214i ktory ma ok75KM (w ogloszeniu bylo ponad 100KM ale nie wiem jak to uwiarygodnic) co chyba nie jest mozliwe bo ojciec ma Toyote z 05' 1,4 (97KM) a kolega Colta 97' 1,6(115KM) i zaden z nich nie moze mi uciec w sumie to nie jest zadne sprawdzenie mocy ale czy wie ktos jak to mozna sprawdzic??? Jakies "znaki" szczegolne dla danej wersji czy cos?? Bede wdzieczny za pomoc zaraz powinienem dostawic zdjatka mojego Roverka
P.S-to moj pierwszy post wiec jesli jest w zlym dziale to nie banujcie od razu
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 11:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
... ojciec ma Toyote z 05' 1,4 (97KM) a kolega Colta 97' 1,6(115KM) i zaden z nich nie moze mi uciec
Wygląda na to, że w roverku nawet 75 kucy wystarczy, żeby całkiem sprawnie się po drogach poruszać a czasami nawet, przy odrobinie fantazji poszaleć.
A w colciku to chyba łącznik między kierownicą a pedałem gazu zawodzi, bo teoretycznie to Ty nie powinieneś go zbyt długo na horyzoncie widzieć.
Jeśli ma 75kM to jest ośmiozaworówka, jeśli ponad 100kM to 16to
W 16V są 84KM czyli poniżej 100KM, tak jak u mnie, więc to nie wyznacznik że 8V to słabszy a 16V mocniejszy, czy się mylę?
Co nie zmienia faktu, że ten o którym rozmawiacie to 8V.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Witam brat kupil Roverka i dal go mi w prezenciku(z czego sie ogromnie ucieszylem) jednak nie wiem jaki to jest dokladnie Rover i ile ma mocy;/ a brat mial go jakies 2 miesiace i za bardzo go to nie interesowalo...
Pamietam,ze w ogloszeniu bylo napisane,ze jest to Rover 214Si,w dokumentach nie ma nic napisane a nie wiem jak to rozpoznac,jest natomiast napisane ile ma kw i wg tego wychodziloby na to,ze jest to 214i ktory ma ok75KM (w ogloszeniu bylo ponad 100KM ale nie wiem jak to uwiarygodnic) co chyba nie jest mozliwe bo ojciec ma Toyote z 05' 1,4 (97KM) a kolega Colta 97' 1,6(115KM) i zaden z nich nie moze mi uciec w sumie to nie jest zadne sprawdzenie mocy ale czy wie ktos jak to mozna sprawdzic??? Jakies "znaki" szczegolne dla danej wersji czy cos?? Bede wdzieczny za pomoc zaraz powinienem dostawic zdjatka mojego Roverka
P.S-to moj pierwszy post wiec jesli jest w zlym dziale to nie banujcie od razu
Pozdrawiam
Ja z kolei nie mam podstaw, żeby NIE wierzyć Różne przypadki się zdarzają
Póki nie ma dowodów, że coś jest nie tak, wierzę, jak każdemu innemu na Forum
a tym bardziej NIE będę dyskredytował użytkownika
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 20:07
Paul napisał/a:
BoloSr napisał/a:
jakos nieche mi sie w to wierzyc
Ja z kolei nie mam podstaw, żeby NIE wierzyć Różne przypadki się zdarzają
Póki nie ma dowodów, że coś jest nie tak, wierzę, jak każdemu innemu na Forum
a tym bardziej NIE będę dyskredytował użytkownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum