Czy kupisz lusterka M3 czy lusterka od R25 to i tak bedziesz musial wiercic dziury w drzwiach. Piszą na aukcjach ze adaptery do R200/25 ale w rzeczywistosci pasują tylko do R25. W R200 trzeba wiercić trzy dziury bo oryginalne mocowanie jest calkiem inne. Pozdr.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 08, 2007 00:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolega prosil o odpowiedz na pytanie a nie o kometarz komu sie podobaja aa tak na marginesie to na aukcji nic nie pisze pewnie bedzie trzeba robic druciarnie..
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Paź 2007 Posty: 527 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 13:15
Lusterka od m3 są bardzo złej jakości wykonani i adaptery nie pasują. bardzo zła widoczność(mała powierzchnia szkła), lusterka oddalają i są obrzydliwe!!
Zobacz czemu lusterka ala bmw sprzedaja za 60zł komplet? tzn że gość który wystawia płaci za wystawienie aukcji+ ma z 20zł zarobku tzn ze lusteka kupuje za jakies 30zł komplet to co to może być??? SYF
lusterko w cenie 3 red bulli? lol:/
Zobacz ile kosztują oryginalne lusterka od bmw m3 300-400zł komplet.
Lusterka od r25 są ładne i duże, wyraźne a co do montażu to bardzo łatwy jest wiercisz 3 dziurki i tyle:)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 74 Skąd: nie wiem
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 12:41
bula21 napisał/a:
Kolega prosil o odpowiedz na pytanie a nie o kometarz komu sie podobaja aa tak na marginesie to na aukcji nic nie pisze pewnie bedzie trzeba robic druciarnie..
beda pasowaly do mojego roverka 400 rocznik 98. Pozdrawiam
...
the.edgy napisał/a:
bula21 napisał/a:
A widzisz temat posta ?
jakies pytania ?????????
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Są dwa pytania i w temacie i w treści posta, dla mnie oba są "obowiązujące". Proponuję poczekać na głównego zainteresowanego ewentualnie ... z resztą mam wrazenie, że sam "zakończył" temat na poprzedniej stronie więc .... proponuję Wam zrobic to samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum