Wysłany: Sob Gru 27, 2008 19:28 [R45] Problem z podłączeniem do komputera
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
witam wszystkich jak w temacie mam problem z podlaczeniem roverka 45 1600 2000r pod komputer bylem juz w wielu warsztatach i w zadnym z nich nie mogi sie polaczyc z komputerem auta no z wyjatkiem ABS,...moze ktos mial z was taki problem i powie co to moze byc za co bylbym wdzieczny...mowili mi ze to moze byc kabelek od gniazda zle podlaczony albo wogole spalony...spr kod VIN i tam jest wpisana pojemnosc 1800 a mam 1600 PB o czym wiem moze to jest problemem??nie ta pojemnosc?? prosze was o pomoc pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Mar 10, 2011 18:54, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 19:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 317 razy Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 2766 Skąd: NOWE MIASTO N/W wlkp
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 21:00
NIE przejmuj się , prawie do każdego rovera nie mogą się podpiąć ponieważ w 99% żle jest zrobine urządzenie do diagnostyki , generalnie bez problemów podepniesz się tylko t4 testbook
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
a nie wiecie czy ktos posiada taki sprzet w rzeszowie albo jego okolichach?? wiem ze w krakowie jest juz servis i radzili mi tam jechac ale to kawalek trasy jest;/
moze byc takie cos ze zle sa kable podpiete?? bo mechanicy z warszatu samochodowego powiedlzi ze moga szukac po kablach usterki bo moze byc cos takeigo ze ktorys kabel jest zle podlaczony lub wogole nie jest podlaczony;/ sprawdzilo mi tylko abs i to wszystko moze w tym problem??dodam ze bylem na kts550 i dalej nic oprocz tego 4 inne warsztaty
_________________ Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum