Witam wszystkich.Zacznę od tego,że będę wymieniał teraz wszystkie filtry i dlatego mam dylemat jakie wybrać,więc prosze o pomoc wszystkich,którzy to przerabiali.Jest wiele firm ale którą wybrać np. FIAMM-filtry dosyć tanie ale czy to znaczy,że złe?,dalej orginalne MG ROVER drugie tyle droższe,ale może tylko dlatego iż jest na nich znak firmowy?,kolejno MANN-uznana firma,ceny jeszcze wyższe.Podałem trzy grupy i przykład,gdyż firm jest o wiele więcej i pytanie co wybrać,a może z każdej grupy coś pomieszać.Filtry to dosyć ważna rzecz więc nie chcę oszczędzać na Roverku.Piszcie o swoich doświadczeniach,może razem dojdziemy do dobrego rozwiązania pod względem jakościowym i finansowym.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 15:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum