Z tego co wiem nie będzie ani jednej fotki roverka ze zlotu, bo fotograf zafascynowany jedną z uczestniczek zapomniał się i fotografował tylko ją , raz chyba tylko udało jej się uniknąć obiektywu gdy schowała się za mną , ale wybaczam mu bo w pełni go rozumiem
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 19:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale ja na prawdę w pełni go rozumiem i wcale mu się nie dziwie , roverki się doda w photoshopie
[ Dodano: Wto Sty 27, 2009 20:29 ]
Słodzę ci całkiem bezinteresownie i wcale nie chce od Ciebie za to drugiego kompletu pasków pod rejestracja dla mojego znajomego, którego namówiłem na roverka
drlubicz, ja tu widzę jeden mały problem - walkie, ma męża
Stefan pyta żonę:
- Dlaczego stale wkładasz moje zdjęcie do torebki, gdy wychodzisz do pracy?
- Ilekroć w pracy zdarza mi się jakiś problem, nieważne jak niemożliwy do rozwiązania, spoglądam na twoje zdjęcie i problem znika.
Stefan jest zachwycony:
- To wspaniale, że jestem dla ciebie kimś takim!
Żona:
- Tak, patrzę na twoje zdjęcie i myślę: "Jaki problem może być większy niż ten?".
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 01:16
E-tam gadacie, dwa zdjęcia i zaraz jakieś ploty...
Hmmm...a tak w ogóle to Roverki były sfotografowane więc komu miałem robić zdjęcia ?
Lepiej późno niż wcale - dzięki wszystkim za mile spędzone popołudnie Szkoda tylko że było nas tak mało wieczorem w knajpie... Jak to mówią - kto miał być ten był
Do zobaczenia na trasie i na kolejnym spotkaniu
To moze 15 lutego niedziela ? Chetnie bym wpadł na coś takiego bo jeszcze nie mialem okazji, i kolega Camaro_17 widze nie daleko mnie mieszka, nareszccie ktoś z okolic
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
kzrr!!! zaprasza do mnie jak będziesz przelotem leciał przez Pęgów to zajedź pochwalisz się swoim Roverkiem. Tak na marginesie w Obornikach 2 moich znajomych śmiga Roverkami 45 ale nie są zainteresowani członkostwem w klubie Roverki.pl, a szkoda bo tak w 4 fajnie się śmiga na spociki.
jak jezdze do wrocka tylko przez pegów ale wiesz ostatnio tydzien temu na tej prostej co sie do was od strony urazu wpada jechalem z rana do pracy i ku** tir z naprzeciwka co jechal zachaczył mnie naczepą i lusterko rozwalil od strony kierowcy, akutlanie padla mi chlodnica sroda/czwartek bedzie zrobiona takze mozemy jakos sie ustawić na najblizszy czas gdzies za tydzien mniej wiecej
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum