Wysłany: Wto Sty 27, 2009 17:57 [R75] Opony a zawieszenie
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witam a ja wczoraj jak po zlosci zlapalem dwie gumy z przodu i musialem kupic opony bralem najtansze wiec wybralem nalewki i mam pytanie czy mi sie nic nie zepsuje w zawieszeniu jak na nich pojezdze troche
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 11, 2010 18:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 17:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tu raczej nie chodzi zawieszenie tylko o bezpieczenstwo szczegolnie jesli bierzemy pod uwage auto rozmiarow,ciezaru i klasu 75. Osobiscie nie kupil bym nalewek. Co do zawieszenia to jak gumy sa dobrze zrobione to raczej nic mu nie grozi a jesli juz cos to szybciej lozyska i uklad kierowniczy jak guma kiepska.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Moje zimowki fabrycznie nowe maja do 190km/h. To jest akurat duzo bo sa tez takie do 120 Nalewajka mowimy stanowcze nie i juz. Kazda opona moze zawiesc ale czy na Twoje sprzedajacy daje dozywotnia gwarancje? Chyba nie...a dlaczego?
Poza tym ciekawe z ktorego roku i z jakim przebiegiem jest kord... To wszystko wplywa na wytrzymalosc opon. Jak by nalewki byly takie dobre to wszyscy by na nich smigali a to poprostu polsrodek. Jak sie nie ma akurat zeby kupic nowe bo roznie bywa to mozna kupic na przejezdzenie ale to bym jezdzil z dusza na ramienu. na moich zimowkach z ogranicznikiem do 190 zapomnialem sie i chwile mialem 240 i wytrzymaly (glupi ma zawsze szczescie)Ciekawe jak by nalewka wygladala.
[ Dodano: Wto Sty 27, 2009 20:25 ] tomczyk32, a czemu wlasciwie nie polatales tamtych opon?
Pisales ze
tomczyk32 napisał/a:
zlapalem dwie gumy z przodu
Chyba ze cos powazniejszego.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum