Dokładnie tak miało być, ale w niedziele czułem się tragicznie. Nic nie piłem dnia poprzedniego, tak dla jasności sytuacji Teraz będę na 100%, chociaż podejrzewam, że frekwencja nie będzie już taka jak w zeszłym tygodniu Zobaczymy kto się jeszcze zapowie na niedzielę...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Torun sie konczy w sobote wieczorem, wiec w niedziele teoretycznie powininem sie pojawic. Teoretycznie, bo Violla moze postawic ultimatum, albo spot albo... nie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
A co do wypadku tydzień temu to zgineło 2 małolatów BMW E36 i 3 osoby ranne... 2 z Astry, jedna z BMW, Chrysler poszedł w rów i skosił reklame nic po za tym...
W BMW nie wydało im wyprzedzanie bo pojawił się Chrysler za górką, schodzili robiąc szybką kontrę i zaczepili o tył Astry, zepchneli ją do rowu a sami połozyli się na dach i tak w burtę...
W BMW fotele złożyły sie na płasko, dach był zgnieciony na łączeniach równo do boczków...
Ja sie pojawie na chwile.
Moze podjedzie napotkany dzisiaj w drodze przeze mnie i maniaq Roverzysta z R400 ktorego zaczepilismy na CB i pytal sie gdzie tu mozna dobrze naprawic Rovera
No wiec wiadomo o kim byla mowa i ze ow czlowiek bedzie na spocie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum