tylko chcialbym zwrocic uwage przed zakupem na jedna rzecz, ktorej ja osobiscie nie przewidzialem... a konstruktorzy tego bagaznika takze
jezeli kots ma narty z plyta i wiazaniami mocno odstajacymi od samej narty to bedzie porblem z zalozeniem 2 par takich nart gdyz za wasko sa umieszczone rowki prowadzace narty O_o
rano w dniu wyjazdu pozyczalem srubokrety, zeby zdjac wiazanie w jednej narcie, bo nie szlo zamocowac 2 par nart. problem moze daloby sie obejsc na wiekszym dachu, gdzie moznaby wiekszy rozstaw magnesow zastosowac i przez przesuniecie jendych nart do przodu/tylu minelyby sie zapiecia.
u mnie w ZR-e nie szlo tego zrobic mialem 2 pary nart podobnej dlugosci 155, wiazania na plycie ... wiec rzezbilem.
i druga sprawa jaka u mnie wyszla, o ktorej czytalem, ale myslalem , ze moze da sie tak ulozyc magnesy, zeby to nie bylo problemem... nie dalo sie przy zalozonych nartach w bagazniku nie otworzy sie szeroko samego bagaznika no ale ... smignely narki bezpiecznie
momentami bujalem sie do 140 km/h przy wyprzedzaniu i nie pofrunely
na zakretach tez wytrzymaly, np. jak po serpentynach kolega z bmw 530 chcial mnie wyprzedzic zdziwil sie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum