Wysłany: Pią Sty 30, 2009 16:00 Magnetyzer.... mity i fakty
Witam,znalazłem na allegro właśnie takie coś jak magnetyzer,gdzieś już o tym czytałem ale czy może się ktoś wypowiedzieć czy to faktycznie pomaga tak jak opisują?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 16:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Generalnie wątek trenowany nie raz.
Opinie generalnie są takie, że te magnesy są duuuuużżżoooo za małe, żeby przynieśc efekty o jakich piszą sprzxedawcy, ale bardzo poprawiają samopoczucie i kupującego, a szczególnie sprzedawcy, który za ilka magnesó kosztujących w hurcie 10 gr zgarnia 100 zł.
W wyszukiwarce na forum znajdziesz opinie na ten temat i myślę, że jakby ktoś miał jakieś nowe informacje lub wyniki testów to by się podzielił radosną nowiną, że mu autko pali 20% mniej lub że jeździ 20% szybciej.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sty 31, 2009 11:29
Szymno co by nie bylo to Remi napisal "KTOS TO KUPUJE" a nie ze Ty to kupujesz. Chodzilo mu to ze ludzie ( inni niz Ty, a nie chodzi o Ciebie ) to kupuja. Takze nie widze zeby sie smial akurat z Ciebie. Czytanie ze zrozumieniem jest ciezkiem, wiem ale mozna sie nauczyc
czyli wychodzi na to że to jedna wielka ściema skoro takie opinie panują,a szkoda
Sciema, bo myslisz, ze producenci samochodow nie wrzucali by takich magnesow seryjnie gdyby dzialaly? Koszt niewielki zysk duzy. Tylko, ze to nei dziala
generalnie rzecz biorac magnetyzery daja i czasem duzo i no raz w sinikach gaznikowcyh badz przy insatlacji gazowaj maks II generacji i nie takie za 100 zl ino trzeba zainwestowac min 400zl i wtedy taki cos da , wiem z doswiadczenia ze jak mielm swojego czasu r19 1,7 90km (moc podniesiona na 107km) i wrzucilem magnetyzer to auto mniej palilo i tyle mocy nie przybywa , a te za 100-200 zl to g.... warte bo wiem bo sobei kupilem taki z nadzieje ze bedzie dziala jak ten co za 400 i nie dziala tyle .
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 12:41
A ja uparcie powtórzę za innymi To nie działa i nie ma prawa działać. Gdyby było tak jak to pięknie w aukcjach ludziska piszą, to każde auto wyjeżdżałoby z fabryki zaopatrzone w takowe magnesiki .
ja powiem tak: mam taki wynalazek założony z czystej ciekawości. byłem na hamowni i wyskoczyło 107KM ... niestety nie byłem na hamowni przed założeniem tego wynalazku więc nie moge w 100% stwierdzić że to coś dało
Gdyby było tak jak to pięknie w aukcjach ludziska piszą, to każde auto wyjeżdżałoby z fabryki zaopatrzone w takowe magnesiki .
to akurat nie jest argument...
Jak nie? Po co wydawac kase na nowe technologie, badania itp. Skoro mozna kupic magnes za pare centow? Pasuje do kazdego auta, montaz jest banalny wiec tani, dziala super, jest uniwersalny, bo dziala w kazdym aucie. Same zalety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum