czemu iść na gotowe? Taka rzeźba zawsze daje frajde a do tego zrobi z R200 masakrycznego sleepera da sie to zrobić jak najbardziej, poszukaj u nas na forum bo już to ktoś zrobił, nie pamiętam nicka ale taki R na bank jeździ i był na sprzedaż nie tak dawno temu na allegro;) z tego co kojaże to L-seria ma dużo wspólnego z T-serią i mogłoby sie obejśc bez jakiś strasznych komplikacji, skrzynie masz PG-1 wiec taką samą jak w 2.0T tylko bez szpery.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
dokładnie kol. Stanley zrobił takiego swapa ... swoją drogą skrzynię też bym zmienił przy 200KM szpera się przyda a i u mnie czasem, szczególnie zimą, by się przydała
no właśnie Stanley mi sie teylor kojarzyło tak czy siak przy 2.0Sdi rzeźby starsznej nie będzie, mocowania silnika sa chyba te same co?? no i masz jakiegoś IC w serii co tez jakos ulatwi sprawe bo sie może nada a przy dobrych wiatrach może jest podobny
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
rzeźba będzie z wiazką silnika... cała elektronika, dodatkowo jeszcze linka od gazu, komputer i okolice wtrysku...
jakbyś miał benzynę to byłoby o wiele łatwiej skrzynię przełożyć, niż całą elektronikę silnika
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum