Wysłany: Pią Lut 06, 2009 19:26 Sprężyny Eibah w R220d..?
witam..
czy sprężyny Eibah montowane na ogół chyba w wersjach Silverstone spasują mi do rovera 200 2.0d?
z tego co wiem to wersje Silverstone były z silnikami benzynowymi i nie wiem czy te sprężyny nie będą zbyt obciążone w dieslu..
proszę o opinie.. z góry dzięki pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 19:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Silverstone były także w dieslu także bez problemu podejdą
ale czy były jakieś rozgraniczenia odnośnie silników? bo mogły być produkowane o różnej twardości sprężyny w zależności od rodzaju silnika..
chciałbym być pewny czy sprężyny np. z silnika 1.4 nie będą zbyt obciążone w modelu z silnikiem 2.0d który jest o wiele cięższy
nie ma roznicy czy silverstone czy nie, tak samo czy 1.1 czy 2.0sd. W standardzie silver ma sprezyny eibacha i amorki sachsa. Ja kupilem monroe reflex gazowo olejowe. W polaczeniu ze sprezynami eibacha i felgami 17 jezdzi sie bardzo sportowo przy zachowaniu tam jakiegos komfortu.
Amorki o krotszym skoku oferuje chyba koni, ale nie widze sensu montowania tego do 1.4/1.6. Kup sprezyny eibacha i do tego nowe amorki (kompet monroe na przod 250zl i komplet kayaby na tyl 360) Najtansza opcja.
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
nie ma roznicy czy silverstone czy nie, tak samo czy 1.1 czy 2.0sd. W standardzie silver ma sprezyny eibacha i amorki sachsa. Ja kupilem monroe reflex gazowo olejowe. W polaczeniu ze sprezynami eibacha i felgami 17 jezdzi sie bardzo sportowo przy zachowaniu tam jakiegos komfortu.
Amorki o krotszym skoku oferuje chyba koni, ale nie widze sensu montowania tego do 1.4/1.6. Kup sprezyny eibacha i do tego nowe amorki (kompet monroe na przod 250zl i komplet kayaby na tyl 360) Najtansza opcja.
daj fotki twojego R
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
[ Dodano: Wto Lut 10, 2009 23:34 ]
z coupe do 200 pasują więc do 25/ZR pewnie też, jednak na bank nie jest to zawias wysępujący seryjnie w MG. ja o tej firmie nie słyszałem, troche bym sie bał ,poszukaj opinii w internecie, może tkoś mądrzejszy sie jeszcze wypowie;)
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum