no kiedyś to czytałem .... cięzko póxniej zasnąć masakra ... a Bogumił to legenda ... w którymś tomie swojej "powieści" pisał o silniku 2.4 TD firmy VM z Rovera 825D
_________________ Pozdrawiam - Brt
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 09:13
Ja nie moge tego czytac bo bede się bał na droge wyjechać. Pomysleć, ze mam objekcje kiedy mi się postojówka przepali..i mysle-jechac czy wymienic i jechac...no i wymieniam....a tu takie kfiatki. :O
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 11:01
Jakiś rok temu to czytałem, To przecież tragedia... Ale takie druciarstwo faktycznie możne spotkać na każdym kroku, chodzi zapewne o zaoszczędzenie kilku zł na jakimś elemencie, albo o lenistwo...
Jak moja mama kupiła golfiaka 2 z gazikiem, to przy później przy późniejszych oględzinach na spokojnie okazało się że Dyfuzor trzymal się na gaźniku dzięki Drutowi Aluminiowwmy!!
A odpowiednia ramka kosztowała 10 zł...
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
To jużktoś chyba kiedyś pokazywał na forum, bojuż to czytałem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
mi również kiedyś coś w tym stylu mechanik odwalił, wymiał mi w Audi rozrząd i nie wymienił i nie dokręcił śrub od łapy... silnik spadł z łapy całe szczęście że stało się ro przy ruszaniu spod domu...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum