Ale akurat Imageshack jest koszmarne - nie dość, że milion reklam, to jeszcze firmowe zapory i anty-spamy się czepiają.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mixtated, to piesek "moich" bab ja się tylko z nim bawie
Spokojnie , nie sugeruję Tobie zakupu torebki A tak na poważnie to koleżanka miała kiedyś suczkę yorka, która wyposażona była w czerwoną kokardę na czubku głowy i spała na....a jak .....czerwonej poduszce
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 14:14
Jaki Kumak taka Fifka jak zawsze można się uśmiać
A co do Imageszlagbygo.us to jak dla mnie taki trochę Golf - mocno ułomny, ale najpopularniejszy ... a im bardziej popularny, tym bardziej...popularniejszy...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 14:29
W sesnie że z Twoich żartów a nie z Ciebie.
PS. Co do mojej orientacji krynologicznej to z oczywistych względów lubię psy husky - być może się to uskuteczni...
Ostatnio zmieniony przez tom214Si Pon Lut 09, 2009 14:36, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum