Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 00:25
no to w takim razie to napewno cos z elektronika radia...
radyjko jest podobne pewnie do tego ? bo to jest rcr27 z tego co wiem w tych starych modelach do podswietlenia calosci stosowali 2 zarowki sa juz pewnie spalone (wiek radia itp) wiec trza by go rozebrac i wymienic co nalezy sie
[ Dodano: Sro Lut 11, 2009 00:28 ]
wyczysc jesszce styki z panelu do radia i hmm to tyle co moge ci poradzic jesli znasz sie troche na elektronice diody zarowki kondensatory, sparwdzanie napiecia itp to jakos sobie z tym poradzisz
jesli chcialbym to naparawic to ci sie nie oplaca bo za ok 50 zl kupisz owiele nowszego blaupunkta a naprawa wyjdzie z 30 zl napewno
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Też mam blaupunkta po poprzednim właścicielu jeszcze na kasety więc również stare i w opcjach znalazłem kiedyś wyłączenie podświetlenia. Przed ewentualną dewastacją proponowałbym jednak wpierw pogrzebać w ustawieniach jak radzi NEOSSS
mialem takie w mojej 200 i sam sprzedalem za 50 zl
[ Dodano: Sro Lut 11, 2009 00:31 ]
tak tak jest taka opcja oczywiscie ja tylkko daje rady jesli to nie pomoze.. szczegolnie ze wiele opcji to tam nie ma hehehe
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum