Przerzuciłem kilka stron z biletami lotniczymi i ..... no niby znalazłem jakiieś oferty ale ... może da się taniej jeszcze W związku z tym pytanko do Was .... moze ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce w sieci lub "świecie rzeczywistym" gdzie można możliwie tanio i dobrze dostać bilety lotnicze. Google, onet itp. "z grubsza" przeszukałem .... oczekuję w miarę sprawdzonych miejsc
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 23:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja jak leciałęm za dużą wodę to kożystalem z biur podróży. Dawałem miłym Panią zadanie ( nie było łatwe) i kilkanaście minut klepania i dostawałem pare ofert. Z tego co pamiętam Almatur miał niską prowizję, ja znalazłem gdizieś indziej jeszcze stówkę taniej. Są też w Głogowie z tego co widziałem. Spróbować warto, zawsze dodatkowo masz jakiś support w przypadku problemów na lotnisku np
z tego co widzę to przez stronę też mają szukajkę połączeń. Cholera ale drogo teraz na zachód przez ten kurs dolara. 3 i 4 lata temu płąciłem w okolicach 2.5-3tyś w obie strony a teraz w okolicach 5ciu mi obliczyło
nom najtaniej znalazłem 800E ... wylot w środku tygodnia jeszcze w czerwcu obniża cenę ..... biuro w takim razie zaliczę też dzienks Almatur .... hmmm jedna oferta jest niezła .... ale muszę potwierdzić, bo za tania wyszła
[ Dodano: Pią Lut 13, 2009 09:58 ]
hmm alledrogo ... no nie szukałem hehe ale też popatrzę
brt moja rada to probuj w roznych terminach i spr kazdego dnia, bo ceny sie mocno zmieniaja i potrafia byc kazdego dnia inne
niestety jak chcesz dobrze trafic bedziesz musial posiedziec nad tym, ale 4-5 k pln to przesada jeszcze zalezy gdzie ty lecisz bo kanada i kanada to moze byc kilka k km roznicy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
last year w almaturze na ostatnią chwilę znaleźli mi fajne połączenie z Wawy do Seattle międzylądowaniem tylko w Amsterdamie (albo z Wawy do Amsterdamu i stamtąd do Seattle bez międzylądowania - jak kto woli) i to za dobre pieniądze (około 2700)
Ogólnie to sporo (kilkaset PLN/bilet) taniej wychodzi lot z Berlina (tam mam najbliżej w niemczech) i prawdopodobnie właśnei z Berlina polecimy. Zachodnia strona kanady I niestety kurs $/E troche sie zmienił co też ma "niewielki" wpływ
Ogólnie to sporo (kilkaset PLN/bilet) taniej wychodzi lot z Berlina (tam mam najbliżej w niemczech) i prawdopodobnie właśnei z Berlina polecimy. Zachodnia strona kanady I niestety kurs $/E troche sie zmienił co też ma "niewielki" wpływ
Leciałem w 1999 roku właśnie z Berlina do Miami, i cena wyszła o wiele niższa niż z Polski. Bilet kupowałem w biurze podróży w Kolonii, które nazywało się "Travel PLanet", a że były to czasy dla mnie "przedinternetowe", więc wszystko załatwiałem telefonicznie i faksami z Polski. Pamiętam, że wylot musiał być przed 15 czerwca, żeby było jeszcze taniej niż w tzw. sezonie.
Bywając potem w latach 2003-2005 służbowo w USA zawsze kupowałem bilety elektroniczne na loty wewnątrz USA, w tej firmie http://www.orbitz.com/ - z tego, co patrze mają też opcję biletów miedzynarodowych. Pamietam, ze trzeba bylo rezerwowac z wyprzedzeniem powyzej 30 dni - jezeli termin wylotu byl krotszy, to cena drastycznie wzrastala.
Przerzuciłem kilka stron z biletami lotniczymi i ..... no niby znalazłem jakiieś oferty ale ... może da się taniej jeszcze W związku z tym pytanko do Was .... moze ktoś ma jakieś sprawdzone miejsce w sieci lub "świecie rzeczywistym" gdzie można możliwie tanio i dobrze dostać bilety lotnicze. Google, onet itp. "z grubsza" przeszukałem .... oczekuję w miarę sprawdzonych miejsc
Hej Brt - podeślij mi pls daty (i czy wchodzi w grę +/- a jeśli tak - to ile dni) i miasto, zobaczymy co da się zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum