Procedura ściągnięcia kasy od HDGF wygląda następująco: http://polbank.pl/p1_7_3.html. Także teoretycznie nie ma się czego obawiać .
Zaznaczam od razu, że nie jestem pracownikiem Polbanku
Pozdrawiam
Wszystko pięknie, jednak zastanawia mnie, że te wszystkie informacje pochodzą ze strony Polbanku. O tym, że to wszystko jest takie łatwe i proste przeczytać na jakiś neutralnych stronach zajmujących się bankowością.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 13, 2009 23:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maciej już masz na Domaniewskiej wpłatomat i lada dzień ma być jeszcze jeden więc zapraszam
A dziękuję, skorzystałem...
Tylko nie ostrzegłaś, że to w oddziale i w sobotę do 13, więc musiałęm podjechać do REAL'a, bo byłem 13:05.
[ Dodano: Czw Lut 26, 2009 14:28 ]
Przepraszam - byłem tam znów, tylko w godzinach pracy oddziału i okazało się, że Wpłatomat jest dostępny całą dobę, tylko jak się nie wie, to się nigdy nie trafi - dopiero pani na recepcji objaśniła mi, że trzeba obejść cały budynek i wejśc przez coś, co wygląda jak wejście ewakuacyjne.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
vielgo [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 23:36 Re: Alior Bank lokata nocna 9%
dobryziom napisał/a:
Ostatnio pomyślałem ze trzymanie w skarpecie jest mało opłacalne chociaż bezpieczne w dzisiejszych czasach wiec postanowiłem poszukać jakiejś ciekawej lokaty lub oprocentowanego konta z możliwością wypłaty pieniędzy bez utraty %. Ostatnio bardzo mocno reklamuje sie Alior Bank:
prowadzenie konta 0 zł
wszystkie bankomaty 0 zł
9% na lokacie nocnej
co o tym sadzicie? trochę mnie martwi ze bank przynajmniej w Polsce jest dość młody, czy może grozić mu bankructwo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum