jednak padaja te silniczki w zamkach(sa tam 2-zwykle zamykanie i ryglowanie z pilota), mi juz 3 padl, irytuje mnie to powinno wytrzymywac
dluzej... (nawet gdy jest wlaczona opcja zamykania po ruszeniu)
najgorsze bedzie jak padna silniczki z ryglowania to wtedy juz bedzie lipa bo raczej bez zrywania tapicerki sie nie obejdzie
pzdr
_________________ Był R75 CDT 2.0 2001r. automat sedan, jest R75 Tourer CDT 2.0 , 2001r.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2009 Posty: 189 Skąd: Z mieszkania
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 14:04
u mnie pierwsze nacisniecie i otwiera sie przód (lub tylko kierowca, z tym ze wlasnie od strony kierowcy sie nie otwiera bo jest zrąbany i trzeba z kluczyka) i drugie ncisniecie tył. Ale mam inna ciekawostke. Zaraz jak go kupilem przy ktoryms tam nacisnieciu guzika (przy otwieraniu oczywiscie) fotel kierowcy (i chyba tez pasazera ale nie jestem juz teraz pewien) odsuwał sie do tyłu - nie wiedzialem po co tak sie robi, kumpel mi powiedzial ze w jaguarach jest tak samo zeby latwiej sie wsiadalo. A teraz juz sie nie odsuwa, chocbym nie wiem ile razy naciskal, a mam go raptem miesiac. Szkoda, to byl fajny bajer.
No niby tak,ale potem czytam o rozkodowaniach pilota,programowaniach itp.
W R75 nic sie nie dzieje. Mozna smialo wymieniac.
[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 14:47 ]
Cytat:
jednak padaja te silniczki w zamkach(sa tam 2-zwykle zamykanie i ryglowanie z pilota), mi juz 3 padl, irytuje mnie to powinno wytrzymywac
dluzej... (nawet gdy jest wlaczona opcja zamykania po ruszeniu)
najgorsze bedzie jak padna silniczki z ryglowania to wtedy juz bedzie lipa bo raczej bez zrywania tapicerki sie nie obejdzie
pzdr
Sa te silniczki do kupienia ale jedyna firma ktora raczyla mi odpowiedziec oferuje 10tys szt :wow:
[ Dodano: Nie Lut 15, 2009 14:49 ] nitta, a jak wsiadales to sie przysuwal do przodu czy trzeba bylo samemu to robic? Nie slyszalem o takim bajerze w R75.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 14:59
Cytat:
nitta, a jak wsiadales to sie przysuwal do przodu czy trzeba bylo samemu to robic? Nie slyszalem o takim bajerze w R75
no własnie ja tez nie. Jak wsiadalem to trzeba bylo samemu sie przysunąc, ale co to za problem wystarczy wcisnac jeden guzik z zaprogramowanym ulubionym ustawieniem fotela i po sprawie. Dziewczyna mi wlasnie przypomniala ze to tylko fotel kierowcy tak reagowal i ona twierdzi ze przy zamykaniu sie odsuwal a ja juz w sam nie pamietam, ale fakt jest taki ze sie odsuwal i wygladalo to bajerancko. Ale chyba faktycznie przy zamykaniu. Odrazu jak go kupilem pojechalismy na stacje zatankowac. Nie umialem go zamknac, nie wiedzialem ktory guzik naciskalem na przemian raz jeden raz drugi i zauwazylem w pewnym momencie ze fotel kierowcy odsuwa sie do tylu. I tak bylo moze ze 2,3 dni ze sie odsuwal i przestal, dziwne co ? Czary mary Moze moje autko to transformers
R75 tak maja ze rzeczy się same psuja i same naprawiają. Był już nawet o tym temat na forum. Sam to przerabiałem kilkakrotnie Elektrownia w aucie robi swoje a niestety montują jej coraz więcej.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 14:59
no zgadza sie, dzis sam na to wpadlem, ale nie ze sie fotel odsuwa tylko ustawia sie do pozycji zaprogramowanej na "1", jesli wiec na "1" ustawi sie tak fotel zeby byl mocno odchylony do tylu a np. na "3" swoja ulubiona pozycje, to przy otwieraniu drzwi trzeba przytrzymac guzik i fotel sie odchyla bajerancko a po zajeciu miejsca w fotelu wystarczy nacisnac "3". Fajna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum