Widziałem go na niemieckim ebay, doszedł do bodaj 3000 ojro a później znikł. Cena nawet jak za ten egzemplarz zaporowa. A i jest nawet gdzieś na youtube
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
zaporowa? czy ja wiem nie bite i zadbane egzemplarze tyle po prostu kosztuja szkoda ze nie ma wiecej zdjec bo widze ze jakos fajnie przebudowal IC i chlodnice...
Tomcat sam w sobie jest unikatowa maszyną, bardzo żadki egzemplarz, do tego juz od dawna nie produkowany. Jest ich bardzo mało, każdej odmiany, a więkoszość to niestety padliny dlatego naprawde zadbane auto, w topowej wersji - 2.0T + wypasik bedzie kosztowało swoje. Przykład z "naszego podwórka", Docentowy Tomcat poszedł przecież za wcale nie małe pieniądze Dobryziom sam kiedys mówił, że za swojego wołałby ok 25k zł. Auto bardzo ładne, z charakterem, ponadczasowa stylistyka, bo nawet dzis przykuwa uwagę i wzbudza zachwyt, do tego szybkie i agresywne, musi kosztować;) a ten egzemplarz jest bjutiful!!!!!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum