Wysłany: Czw Lut 19, 2009 23:37 [R200] Jakie żarówki?
Witajcie!
Dzisiaj zauważyłem, że spaliła mi się żarówka w lewym przednim reflektorze. Konkretnie nie mam świateł mijania. Jako że będzie to pierwsza wymiana żarówek odkąd mam Roverka, postanowiłem poszukać na forum czegoś więcej na ten temat. I przyznam się, że im więcej czytam, tym mniej wiem...
Moje pytanie (może banalne) brzmi: jaką potrzebuję żarówkę? H4, H7 czy może jeszcze jakąś inną? No i o jakiej mocy?
Myślałem też żeby założyć coś lepszego, Osram albo Phillips Blue Vision, ale wtedy pasuje założyć z drugiej strony to samo, a to jednak koszty większe
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 23:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
eeeee no przeciez wystarczy wyjac stara i przeczytac
tak tak, wiem, ale przy -14 stopni na termometrze wolałbym jednak całą sprawę załatwić za jednym otwarciem maski
AndrewS napisał/a:
dyskusja o lepszych zarowkach byla na forum, polecam odszukac watek i poczytac
kwestię wyboru producenta i modelu możemy pominąć, coś na pewno wybiorę generalnie chodzi mi o typ żarówek. czy dobrze rozumiem, że H4 to takie "wszystko w jednym"? czyli postojowe, mijania i drogowe? bo przyznaję nie wiem, nie znam się, nie orientuję się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum