Pomógł: 8 razy Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 125 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 21:14
Umieściłem na zdjęciu pryzmat od anglika, greg-si pokazał pryzmat z reflektora przystosowanego do ruchu prawostronnego. Mimo, że moje zdjęcie nie jest najlepszej jakości, można wyłapać różnicę pomiędzy tymi pryzmatami.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 22, 2009 21:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rover 75. Chciałbym zmienić reflektor. Nie mogę dostać w dobrej cenie i dobrym stanie więc zacząłem kombinować. Chcę kupić reflektor angielski i wymienić samo lustro. Z tego co oglądałem to szkła są bardzo podobne, żeb nie powiedzieć, że identyczne.
Strzałki na szkłach reflektorów w R75 pokazują stronę zabudowy.
andrzej360, W R75 przymat jest szklany na reflektorze na czesci zewnatrznej? Czy obudowa jest gladka a przymat w srodku przy lustrze...zarzuc jakies dokladne foki tegoz reflektora bo nie wiem do konca o co come on.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum