[quote="michone"]skoro te glosniki takie cudowne to czemy nigdzie w topach espl nie są?? Amerykance.... aby duze...
Głośnik i tylko on 7000 tysiaków(dolarów)...
michone napisał/a:
To ja powiem ze wystarczyze wsadzicie sonica 15 calowego i zasilisie 1k rms i macie dobre 130-135 db w aucie
I jesteś pewien że wprowadzi w takie wibracje(autko i okolice) jak ten z filmiku
Ja nie pisałem "czy taki głośnik będzie ok do mojego autka"
Co się zaraz tak Napinasz jak się uderzy w Twój temat
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
nie napinam sie ale smieszy mnie podejscie amerykancow.... duze auta, duze glosniki, duze silniki, duze domy... a tak naprawde wszystko g**no warte i tylko lecza swoje kompleksy
Pozniej sie okazuje ze domy sie wala jak wiatr zawieje wiecej niz 150km/h, auta maja resory w zawieszeniu...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
podejscie jak do showcara, zeby sie pokazac. a w codziennej eksploatacji to ani wielkie glosniki ani glosne tlumiki sie nie sprawdzaja, bo tylko glowa boli
mi by skromnie wystarczyl zestaw na infinity i jakies sensowne radio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum