Na zdjeciu ( poglądowym ) zaznaczyłem gdzie mi się dość mocno poci. Wyczytałem że są 2 uszczelki wewnętrzna i zewnętrzna ? Niewiem czy to prawda na alledrogo znalazłem. I teraz pytanie do was którą musze kupić ? i jak zdjąć w razie co pokrywę zaworów ? ( proszę bez odpowiedzi typu odkręcić śruby )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Raptile Sro Lut 25, 2009 18:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 18:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja tam nie widzę żadnych strasznych wycieków może przy dolewaniu oleum po prostu Ci pociekło i zostało uszczelka jest jedna. Grubo bym się zastanawiał czy to ruszać
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sro Lut 25, 2009 21:18
Brt napisał/a:
ja tam nie widzę żadnych strasznych wycieków może przy dolewaniu oleum po prostu Ci pociekło i zostało uszczelka jest jedna. Grubo bym się zastanawiał czy to ruszać
To podobno zdjęcie poglądowe.
Jaka diagnoza? Nie wiem, bo nie widzę, umyj to najpierw a potem obserwuj i się zobaczy. Podrzuć zdjęcia do tematu i będziemy się zastanawiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum