Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Czołem!
Zna koś może dobrego fachowca, który mógłby ustawić reflektory? Uważam, że świecą za nisko. Poziomowanie xenonów chyba działa ponieważ podczas włączania świateł po uruchomieniu silnika reflektory podnoszą się. Problem dotyczy chyba całych reflektorów włącznie ze światłami drogowymi... Może są gdzieś jakieś śruby do regulacji poziomu całych reflektorów? Zaznaczam, że nie mam ustawienia wysokości reflektorów na desce rozdzielczej
Pozdrowienia.
_________________ EiR
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 11, 2010 11:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 23:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam problem z jednym xeniem, ale jego sie nie da ustawic na stacji.
Cos sie zblokowalo na silniczku czy czyms tam i bede musial znowu do Pana Mariusza pojechac
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ja mam problem z jednym xeniem, ale jego sie nie da ustawic na stacji.
Cos sie zblokowalo na silniczku czy czyms tam i bede musial znowu do Pana Mariusza pojechac
pana Mariusza? z ECC może?
boss.007 dzięki za linkę - ciekawa dyskusja. póki co może nie będzie konieczności "cięcia" gum w reflektorach
tak Pana Mariusza z ECC. Obiecal mi kiedys, ze na ktoryms spocie na bemowie zbada dokladniej moj problem
Wymienial juz wtryski na parkingu (15min) wiec co to dla niego taki Xeniek
Ps.
Raffet ja widze, ze Ty w braci MG jestes i miasto to samo, moze bys sie na jakiegos spota wybral, albo na jakiejs drodze dal zaczepic
Pozdrawiam,
[ Dodano: Pią Lut 27, 2009 00:09 ]
Do tegos klubowicz, a nie widze zdjec w module Garaż na forum
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
tak Pana Mariusza z ECC. Obiecal mi kiedys, ze na ktoryms spocie na bemowie zbada dokladniej moj problem
byłem u Pana Mariusza na przeglądzie "pozakupowym" i będę musiał się umówić na dokładniejszą robotę z wymianą oleum włącznie to i o xenie zahaczymy może
MaReK napisał/a:
Ps.
Raffet ja widze, ze Ty w braci MG jestes i miasto to samo, moze bys sie na jakiegos spota wybral, albo na jakiejs drodze dal zaczepic
na spota może w niedzielę się wybiorę a i na drodze mogę dać się zaczepić. tyle, że najłatwiej w weekend
co do fotek w garażu, to niebawem będą - autko mam tydzień dopiero i jeszcze nie robiłem sesji foto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum