Wysłany: Czw Lut 26, 2009 18:58 [R416] RAVE nie da się pobrać linka ze strony roverki.pl
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam na stronie głównej roverki.pl (FAQ techniczne) podane są linki do Rave'ów ale do 200,400 i MG nie działają. proszę o wrzucenie tu jakiś działających linków z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Mar 12, 2011 23:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 26, 2009 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rzeczywiście brak plików..... Jeśli link nadal będzie pusty a potrzebujesz Rave pilnie to podaj adres na priva. Zrzucę Ci to na płytkę i wyślę. O ile pamiętam miało to jakieś 500MB więc łącze musisz mieć dość szybkie, żeby ściąganie nie trwało wieczność.
Sorry, z przykrością donoszę, że do odwołania będą niedostępne pliki na roverki.wieniawa.net.pl . Mój ISP wyciął mi numer i zmienił adresy IP, w związku z tym trochę potrwa, zanim NASK przepisze mi domenę i DNSy się zaktualizują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum