ja w tym miejscu mam przycisk klimatyzacji, ale ten wygląda ja jakieś światło przeciwmgielne odpal auto, włącz światła mijania i ten przycisk i zobacz czy Ci sięcoś nie zaświeci dodatkowego
_________________ Pozdrawiam - Brt
Bidi [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 19:51
wlasnie jak mowie Brt, ale w tym miejscu powinien sie znajdowac wlacznik klimy
A może po prostu spitolił się przycisk od klimy i ktoś kupił przycisk od przeciwmgielnych który jest identyczny w budowie w środku a różni się tylko nadrukiem.
Ja bym tak obstawiał.
Jak masz klime to sprawdz co się stanie jak go naciśniesz.
To chyba tylko wygląda jak cztery przyciski, ale pośrodku - jakby pomiędzy dwoma (niby przednią a tylną) jest taka "górka" to jest chyba włącznik. I są to dwa włączniki - ale z tej perspektywy wydają się dłuższe i wyglądają jak cztery (widać to wyraźniej, bo jest okleina). A po prostu przycisk do szyb musi mieć miejsce na przesunięcie. Ale może się mylę.
Cytat:
Siakoś dużo tego plastikowego drewna masz. Pewnie jakaś wypasiona wersja. Ale taka wersja bez halogenów?
To chyba okleina. Fabrycznie raczej tak nie wyglądała żadna 200-tka.
to na pewno sa tylko dwa przyciski tylko z tego ujecia tak dziwnie troche wygladaja jestem 100% pewien! a odnosnie przycisku od klimy to nie zapomnij ze dziala ona tylko z wlaczonym wentylatorem
I daj tu człowieku fotke na ktorej jest środek Twojego wymarzonego autka to Ci go tak prześwietlą ze hej.Jak tak dalej bedzie to sie dowiesz ze masz odszranianie wycieraczek i katapulte
A własnie nie ma ktoś na zbyciu do sprzedania całego panelu pokręteł do 420 model z klimą bo dałem na ciepłe i wole nie dawać narazie na zimne bo nie idzie wrócic do ciepłego,pokrętło idzie lekko a kiedys czułem opór wiec chyba te zębatki się wyrobiły
A własnie nie ma ktoś na zbyciu do sprzedania całego panelu pokręteł do 420 model z klimą bo dałem na ciepłe i wole nie dawać narazie na zimne bo nie idzie wrócic do ciepłego,pokrętło idzie lekko a kiedys czułem opór wiec chyba te zębatki się wyrobiły
może samo pokrętło zaniemogło ? Ja tak miałem u siebie. Na allegro na szybko znalazłem samo pokrętło za 15zł a cały panel 40-50
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum