Mam dla was taką małą propozycję. Podajcie mi klasyczne auta, które wam się podobają. Szukam dla siebie auta, bo rover okupuje żona a reno się kończy .
Nie chcę jednak standardowych aut. Interesują mnie auta z duszą, nie muszę być sprawne, sam i tak je zrobię. Mam na myśli np. takie auto jak ford mustang z lat 60 ubiegłego wieku, renault alpina. Chodzi o auta wyróżniające się spośród seryjnego chłamu. Tak do niedawna było też z R75, ale tych aut jest coraz więcej i powoli przestaje on się tak wyróżniać.
Jak nic nie znajdę to w ostateczności zastanowię się nad R75 lub jakims jaguarem. Szukam auta ale cięzko jest znaleźć coś fajnego. Nie kierujcie się autami wymienionymi, przede wszystkim wnętrze auta aby było niesztampowe, tak samo z wyglądem zewnętrznym. Chodzi o auto, które np. za 10 lat będzie rodzynkiem, stojąc między najnowszymi mercami itp. Które zawsze się będzie wyróżniało. Ja nie lubie zmieniać aut, jeśli już kupię to będę chciał naprawić i jeździć dłuuuuugo.
pzdr
_________________ jarek
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chevroleta el camino to akurat moj lakiernik doprowadzal do odpowiedniego stanu jak przyprowadzilem r75. Tylko ze to auto pali jak smok
Ogólnie fajne, ale jak chcę coś co naprawię nie męcząc się ściaganiem z hameryki części .
Ale propozycje proszę sypać.
Rover 75 spełnia w zasadzie wszelki moje wymogi, ale po bliskim zapoznaniu się z nim nie jestem jego największym fanem w przeciwieństwie do żony. No ale tylko krowa nie zmienia poglądów zobaczymy co przyszłośc przyniesie.
Hmm, moje typy:
- Fiat X1/9
- Ford Capri Mk1
- Audi 100 Coupe - o takie http://www.hyts.hu/index....2181&marka=audi
- Land Rover Defender - bez wzgledu na wiek
- Mercedes klasy G
- Lancia Delta Integrale
- Jaguar XJ6C (coupe)
- Jaguar XJS
- Maserati Biturbo
Oj duzo tego, a to jeszcze nie koniec moich marzen ...
Hoosar, ale ja nie mowię o marzeniach, tylko o czymś co można kupić za sensowną cenę i doprowadzić do stanu używalności. Maserati oglądałem, naiwniak ze mnie myślałem, że jakieś starsze to tańsze heheh. Tak samo z tymi mustangami - roczniki 80-90 ub. wieku są tanie, a te nowsze i starsze to kasa, kasa i jeszcze raz kasa
to jest kilka aut, na myśl których serducho mi szybciej bije... MB SL seria W107 i późniejsza, BMW 635 CSi (rekin), Alfa Romeo Spider, Karmman Ghia Saab 900 MkI
hoosar napisał/a:
Ford Capri Mk1
hoosar napisał/a:
Jaguar XJ6C (coupe)
- Jaguar XJS
hoosar napisał/a:
Oj duzo tego, a to jeszcze nie koniec moich marzen
NIe pisałem ile przeznaczyć, bo napisałem, że w ostateczności R75 może być. To uznajmy, że w kwocie, za którą R75 kupujemy , a te są różne.
Ten mercedes jest super ciekawe jak wnętrze się prezentuje.
pozdrawiam
A to ma być samochód na codzień? Bo obawiam się, że taki Mercedes może człowieka "zjeść finansowo". Podobnie rekonstrukcja jakiegoś klasyka, szczególnie jeżeli wszystkie prace musisz zlecac zakładom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum