Wysłany: Czw Mar 05, 2009 16:02 [R620] Problemy z układem kierowniczym
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam.Dziś w nocy wracając z pracy zauważyłem że żeby skręcić na skrzyżowaniu o kącie 90 stp. muszę wykonać prawie 200 stp. kierownicą żeby koła skręciły "wystarczająco" by przejechać, do tego odczuwalny jest większy luz na kierownicy- wspomaganie, coś w zawieszeniu, układzie kierowniczym???
kierownica ponad 45stp. w lewo, koła prawie prosto- prawie brak oporu przy manewrowaniu kierownicą na postoju.
Nie przypominam sobie ostatnio extremalnych przygód by coś miało powód się zepsuć.
Szukałem w wyszukiwarce, ale chyba nie ma nic na ten temat.
(OT)
Swoją drogą, mam powoli dość, autko mam nie całe 4 miesiące, a po prostu się sypie (skrzynia, abs, aku, podciśnienie) wypadki "losowe"non stop (kamyczki z piaskarek, szyby, opony), włącznie z pomocą osób 3cich- typu urwane lusterka, anteny etc? "przeklęte auto", własne 4koła czy po prostu Rover?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 29, 2011 00:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 16:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum