Wysłany: Pon Mar 09, 2009 13:29 [R400] Rezystory i przepływomierz jaką ma średnicę
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam!!!
Niedziała mi dmuchawa na 1 i 2 biegu padły mi na pewno rezystory sastanawiam się jakie kupić ceramiczne, czy jakie kolwiek bo oryginalne to są takie spiralki chyba??? Wiec jakie najlepsze będą macie może jakieś linki????
jeszcze jedno pytanie wiecie może jaką średnicę ma przepływomierz.
Mam jeszcze jeden problem nie działa mi ogrzewanie tylnej szyby i mam słaba widoczność za pojazdem przez to.
Wcześniej jak włączałem to raz się włączło ogrzewanie raz nie, terez wogóle się nie włącza. Sprawdziłem bezpiecznik pod maską i jest dobry sprawdziłem też kable przy plapie po prawej stronie i wyglądają na dobre, podświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej też działa, więc co mam jeszcze sprawdzić i jak usunąć tą usterke.
Pozdrawiam i proszę was o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 14, 2011 22:25, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 13:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam!!!
Niedziała mi dmuchawa na 1 i 2 biegu padły mi na pewno rezystory sastanawiam się jakie kupić ceramiczne, czy jakie kolwiek bo oryginalne to są takie spiralki chyba??? Wiec jakie najlepsze będą macie może jakieś linki????
ale to jaki masz problem żeby zmierzyć samemu bo nie rozumiem
A mam problem osttanio spadło u mnie trochę śniegu i się zrobiła mega chlaba, że ledwo co wyjdę z domu i już mogę wyzymać skarprtki bo jest tak mokro a na prakingu to już całkiem chlapa. Po za tym nie bardzo wiem gdzie on się znajduje.
skoro wcześniej raz sie włączało raz nie to rozbierz i wyczyść włacznik
a ze skarpetkami to musisz niestety dziurę znaleźć
moze być w dachy z przodu i z tyłu przy rynienkach albo może się lać przez wlot nawiewu jeśli masz zapchane odpływy z podszybia....
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 07:25
makupl napisał/a:
Witam!!!
-polecam opcję szukaj....było już 100000 razy poruszane....ostatnio nawet podałem nr.zamiennika z valeo jak się komus lutowac nie chce (albo nie umie)..........
[ Dodano: Wto Mar 10, 2009 07:27 ]
makupl napisał/a:
jeszcze jedno pytanie wiecie może jaką średnicę ma przepływomierz.
-jak masz gaz to znaczy ze masz benzynę,jak masz benzyne to nie masz przepływomierza.......po co ci klapy antywybuchowe ?-w tym aucie powinna być sekwencja założona.........
[ Dodano: Wto Mar 10, 2009 07:29 ]
makupl napisał/a:
Wcześniej jak włączałem to raz się włączło ogrzewanie raz nie, terez wogóle się nie włącza. Sprawdziłem bezpiecznik pod maską i jest dobry sprawdziłem też kable przy plapie po prawej stronie i wyglądają na dobre, podświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej też działa, więc co mam jeszcze sprawdzić i jak usunąć tą usterke.
-sprawdż czy dochodzi napiecie na konektory podlączone do szyby i sprawdź miernikiem czy nie ma przerwy (przerw) na ściezkach ogrzewania-wtedy będziesz wiedziec czy cos działa czy nie,i ewentualnie co trzeba naprawić /wymienić.......
[ Dodano: Wto Mar 10, 2009 07:31 ]
makupl napisał/a:
A mam problem osttanio spadło u mnie trochę śniegu i się zrobiła mega chlaba, że ledwo co wyjdę z domu i już mogę wyzymać skarprtki bo jest tak mokro a na prakingu to już całkiem chlapa
-odniosłem wrażenie że chciałbyś abysmy ci auto naprawili "on-line" ,ale moze ono być błędne........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum