Wysłany: Wto Mar 10, 2009 21:49 [MG ZT-T] Co brzęczy ??
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Od niedawna jestem właścicielem MG ZT-T i ostatnio zauważyłem ze cos brzeczy w samochodzie jest to bardzo ciche brzęczenie i slychac je tylko na postoju i jak silnik jest wylaczony! Brzeczenie wydobywa sie z bagaznika dokladniej miedzy zapasowka a tylnym zderzakiem! Probowalem juz wszytkiego zeby przestalo brzeczec wyciaglem kluczyk z stacyji zamknąwszy samochod nadal brzeczy. Wydaje mi sie ze jest to jakies urzadzenie elektryczne ? Czy mial ktos z was podobny przypadek??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 10, 2010 21:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 21:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak mam duza nawigacje Faktycznie brzeczy to troche jak wentylator Czy ktos wie jak wylaczyc to ustrojstwo Bo ja rozumiem zeby taki moduł brzeczał podczas jazdy albo jak auto jest otwarte , ale w tym wypadku pewnie po jakims czasie rozładuje Akumulator . Czy mozna ewentualnie odlaczyc to ustrojstwo i jakie bede tego konsekwencje??
Pozdrawiam
U mnie po zamknięciu samochodu jeszcze kilka minut pracuje a potem się wyłacza
Pozdr
Juz sprawdzone jest tak jak pisze Dukat11 wentylator ten wylacza sie dopiero po kilku min nie wazne czy samochod jest otwarty czy zamkniety.
Dziekuje wszystkim i POzdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum