Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
kilkukrotnie przeglądając zdjęcia aut zauważyłem , że niekiedy montowane są zupełnie inne tarcze pokręteł nawiewów niż klasyczne , czarne.
Te maja jakieś białe obwódki.
Czy ktoś wie jaką zasadą kierowali się przy montażu różnych tarcz. Zauważyłem , że wiek nie ma specjalnie znaczenia bo znalezione egzemplarze miały różne roczniki.
Ja osobiście nie ukrywam , że wolałbym takie u siebie w aucie. Bardziej pasowały by do reszty kolorystyki wnętrza.
Ktoś wie skąd takie tarcze wziąć, od kogo kupić???
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Mar 13, 2011 23:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 00:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 08:59
Też kiedyś zwróciłem na to uwagę. Różne tarcze montowane były zależnie od:
1. rocznika
2. wersji wyposażenia
3. przypadku - nic innego nie przychodzi mi do głowy
Najpewniej obstawiałbym 3 wariant. Widziałem te tarcze i w diesel'ach i w 180, w bogatej i ubogiej opcji (brak AC i elektryki szyb z tyłu). Podobne tarcze ma R45 rocznik np. 2004 (niedawno taki oglądałem). Mi osobiście średnio się podobają, wolę tą drugą wersje
Pokrętła do dostania bez większych problemów na Allegro.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum