Wysłany: Sro Mar 11, 2009 20:34 [R75] Niedziałające spryskiwacze świateł
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2001
zmieniłem reflektory ze zwykłych halogenów na xnenony, zamontowałem również załączone do zestawu przewody i pompkę spryskiwaczy, którą podłączyłem z dodatkową wtyczką załączoną orginalnie dla tej pompki. Niestety pompka nie działa, sprawdziłem bezpiecznik, jest dobry... Nie wiem gdzie szukać przyczyny...? nie jestem też pewny, co do samego załąnczania spryskiwaczy świateł, myślę, że to ta sama dżwignia w kolumnie kierownicy, kóra załącza spryskiwacze przedniej szyby, czy tak? Próbowałem również przy włączonych leflektorach, ale i tak nie działają... Dziękuje za Wasze info
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 10, 2010 20:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 20:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok, zaprogramować T4,
ale napisali też na forum, że opcja sprysków wymaga innej syreny alarmowej tak zawnej battery backup sirene czyli syreny z własnym zasilaniem - czy tak rzeczywiście jest....?
Dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum