Witam,wlasciwie od niedawna jestem wlascicielem rovera i mam male pytanie, szukalem podobnych tematow ale nie znalazlem, jesli sa i je ominalem to skorki. Mam malutki problem...a mianowicie nie pali mi sie lampka od swiatel mijania obok licznika,gdzie inne przeciwmglowe,drogowe,kierunki sa....... czym to moze byc spowodowane?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 18:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 18:58
legacy, może zwyczajnie się przepaliła żaróweczka pod licznikiem poszukaj tematu... na pewno był
z tego co mi się wydaje ale podkreślam wydaje mi się, to nie ma takie lampki/kontrolki która pokazuje że owe światła są włączone bądz nie. Od świateł drogowych jest zgadza ale od mijania chyba nie.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
ale w ogole ? są lampki od ABSu, SRS, Akumulatora, Kierunkowskazów, Świateł Mijania, Świateł Awaryjnych i pare innych w sumie takich standartowych jak w każdym aucie postarał się poszukać w techniczym FAQ
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum