dzisiaj dzwonił do mnie konsultant Ery z propozycję zakupu telefonu Era G1. Ktoś z Was z niego już korzystał/ korzysta i mógłby opowiedzieć o jego wadach i zaletach?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 13:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie korzystam, ale 'coś' wiem o tym telefonie. Wygląda jak zabawka - to wada. Android - system operacyjny - jeden z lepszych systemów w telefonach komórkowych, trochę niedopracowany, ale kolejne odsłony powinny być lepsze, darmowe aplikacje, duży ekran, dotykowy wyświetlacz. Pozytywny telefon. Moim zdaniem warto przyjrzeć się pierwszej dotykowej Nokii - 5800 XM
N. 5800 XM jest pierwszym telefonem tej firmy z dotykowym ekranem - multi-touch, czy jak tam to się nazywa Ostatnio miałem przyjemność sprawdzić ten telefon i 'daję radę' (miałem iPhone'a 2G i Nokia mi się bardziej podoba), nowy symbian - piąta edycja, pewnie trzeba będzie poczekać aż wyjdą jakieś przydatne aplikacje, ale warto, gdy już kupię to cudeńko będzie to czwarty mój telefon z Symbianem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum