Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Proszę o pomoc bo mam problem z doborem żarówek do mojego R. Chodzi mi o podświetlenie wyłącznika ogrzewania tylnej szyby oraz świateł awaryjnych. Nie posiadam starych żarówek a w sklepach nie potrafią dobrać bo "musi być stara na wzór" , a jak słyszą , że do Rovera to kierują od razu na szrot. Na forum czytałem , że może być to R5 lub R3 ale nikt nie dał konkretnej odpowiedzi jaka właściwie pasuje . Moze mi ktoś pomóc?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Mar 14, 2011 23:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 12:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A jak to wyglada w 600?? Tez zarowka R3 pasuje do podswietlenia ogrzewania tylniej szyby??
I jeszcze jedno czy sterowanie lusterek oraz podgrzewanie sa podswietlane czy ten nie??
I jeszcze jedno czy sterowanie lusterek oraz podgrzewanie sa podswietlane czy tez nie??
o ile kojarzę to nie są podświetlane ... jedynie po włączeniu ogrzewania zaświeca sie ten guziczek od ogrzewania.
Dobra a jezeli mi nie dzialaja podgrzewane lusterka to swiatelko sie zapali czy tez nie??
Wlasnie i nie wiem czemu te lusterka nie chca grzac?? Sterowanie lusterkami dziala poprawnie a grzanie nie przy zadnym z lusterek.
Co moze byc przyczyna?? Czy jest osobny bezpiecznik do ogrzewania lusterek??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum