gdzie się znajduje chip grafiki NVIDIA, bo silnym zgnieceniu obudowy
wszystko wracało do normy. Az pewnego dnia całkiem przestała ta metoda działać i po rozkręceniu
notebooka oraz sprawdzenia płyty głównej pod slotem PCMCIA się poluzował
Kondensator:
Przylutowanie nie przyniosło skutków. Wiec moje pytanie czy ktoś może ma takie Laptopa nie musi być ten sam Model może być tez inny model seri 24XX lub nawet seria Satellite Pro np 2100. Portzebuje w sumie tylko nowa płytę główna o numerze: A5A000355
Dziekuje
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 23:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Do serwisów rożnych już pisałem maile lub nawet bylem. To albo nie odpisują na miale
Albo mi mówili ciągle: "Panie to już stary laptop, nie pan sobie nowego kupi", a w innym trzymali miesiąc czasu w naprawie i mi potem oddali bo ich dostawca nie ma części.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum