Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 22:47
Nie jestem teraz w stanie podać dokładnych namiarów, ale solidny mechanik z tego co wiem jest na Jaroszówce na ul. Moniuszki. I kiedyś miałem do czynienia z dobrym fachowcem w Hryniewiczach.
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Witam kolegę, gwoli ścisłości ul. Moniuszki jest na osiedlu Wygoda ale i tak dzięki za podpowiedź A może jest ktoś kto taki zabieg wykonywał już w swoim Roverku w Białymstoku i na własnej skórze się przekonał?
jeśli chodzi o zakład na ul.Moniuszki to zapewne macie na myśli zakład pana Żarniewskiego z autoryzacją BOSCH-a - robiłem (wymieniałem)u nich przewody hamulcowe i paliwowe - zrobili świetnie, bardzo fachowo ale rachunek na ponad 850pln to bardzo dużo (aż mnie z nóg ścięło ) - dodatkowy plus jeden z pracowników posiada accorda z silnikiem diesla made by ROVER j zapewne już pracownicy go poznali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum