nie podobają mi się
wolałbym upiększyć swój nowy nabytek
zmienić tylne światła, wstawić felgi 16 ewentualnie 17stki, oraz przyciemnić szyby
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 13:13
Geny napisał/a:
Cytat:
a co ci w orginalach brakuje
nie podobają mi się
zmienić tylne światła, wstawić felgi 16 ewentualnie 17stki, oraz przyciemnić szyby
to poprosze mi pokazac cos co jest lepsze niz orginal ?? bo jakos nie zauwazylem takiego czegos
a co do felg to sie zgodze 17 " bo inne to kupa tylko tzra miec cos co pociagnie te 17 " i oczywiscie glega obowiazkowa
nie podobają mi się
to poprosze mi pokazac cos co jest lepsze niz orginal ?? bo jakos nie zauwazylem takiego czegos
a co do felg to sie zgodze 17 " bo inne to kupa tylko tzra miec cos co pociagnie te 17 " i oczywiscie glega obowiazkowa
ale mi chodzi o wersję hatchback
te z sedana mi też się podobają
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:03
BoloSr,
nie chodzi o to bys przepytywal kolege czemu te a nie inne bo nie to jest tematem tego watku. o gustach sie nie dyskutuje. jezeli takie cos mu sie podoba to niech wstawia i sie cieszy
_________________ O_o
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 19:08
marcin8c napisał/a:
BoloSr,
nie chodzi o to bys przepytywal kolege czemu te a nie inne bo nie to jest tematem tego watku. o gustach sie nie dyskutuje. jezeli takie cos mu sie podoba to niech wstawia i sie cieszy
no ok ale kolega nie napisal o jak wersje chodizlo i tlatego tak napisalem bo do sedana nie widzialem lapek ktore sa lepsze niz seria chyba ze sie myle
no ok ale kolega nie napisal o jak wersje chodizlo i tlatego tak napisalem bo do sedana nie widzialem lapek ktore sa lepsze niz seria chyba ze sie myle
wyluzujcie chłopaki moja wina bo nie napisałem na początku o jaką wersję chodzi
chce lampy do hatchbacka
faecd napisał/a:
w 45 sa tylne lampy chyba takie same jak w 400...macie namiar na jakas aukcje allegro z ledowymi lampami? nie spotkalem sie jeszcze z takimi:D
niestety szukałem i nic nie mogę znaleść na allegro, tylko na jakiś aukcjach angielskich (kosz to 100 funtów)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum