Wysłany: Sro Mar 18, 2009 11:10 [R620] Podświetlenie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam!mam pytanie jak demontuje sie pokrętła od dmuchawy i cala ta resztę!mam popalone żarówki podświetlające i chciał bym sobie je wymięci ale nie wiem jak to zrobić a nie chce nic urwać!
_________________ Kamil 620 Si
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 29, 2011 20:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 11:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mniej więcej sprawę zbadałem!a nie da sie samych pokręteł wyciągnąć?tak mam w mercedesie do zmiany żarówek nie potrzebuje nic odkręcać!muszę cala ten zespół pokręteł wyciągnąć?patrzyłem na manualu i tam on chyba jest na 3 śrubkach o ile dobrze pamiętam!ale nie wiem jak do tych śrubek dotrzeć!
Pomógł: 28 razy Dołączył: 12 Lip 2007 Posty: 564 Skąd: Wysokie Mazowieckie
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 12:40
Tak jak NEOSSS napisał, niestety musisz....
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum