Naprawdę dużo roboty przy tym nie jest, i nawet z marnym zapasem narzędzi da się założyć. Jedynie gdzie długo schodzi to dolot do silnika przykręcić , przydaje się druga osoba Pol dnia przy ładnej pogodzie masz z głowy
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Dziwny ten Intercooler trochę masz wygląda jak z Rover 420 lub 45
Tak powinien wyglądać:
No trzeba w sumie jeszcze uszczelkę nowa pod kolektor dolotowy, i ja tez wymieniłem sobie uszczelkę od kolektora wydechowego. Bo i tak trzeba to cale odkręcić.
Zobaczy czy do dolne kolanko od Twojego IC zmieści się miedzy wentylator bo z tym jest tam problem bo wąsko jest w R200.
[ Dodano: Nie Mar 29, 2009 18:57 ]
Juz kurcze nie pamiętam ale sobie przypominam ze tez taki chciałem kupić z takim fajnym zgięciem do góry ale potem stwierdziłem ze nie wejdzie bo węza nie nałoży bo wentylator jest w drodze.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum