Wysłany: Czw Mar 26, 2009 01:21
barszczyk napisał/a:
W R45 jest to tak rozwiązane:
w drzwiach przewód "+" ma kolor fioletowo-niebieski, od kostki w drzwiach idzie przewód żółto-czarny, oby dwa przewody są w jednej kostce
C0585-4 - dla kierowcy
C0582-18 - dla pasażera
i teraz sobie wycinasz przewód z kostki C0585, pin 4, (tylko nie przy samej kostce tylko np jakieś 30 cm od niej, żeby było łatwiej polutować) analogicznie dla kostki C0582, pin 18
następnie wg. schematu (włącznik powinien mieć dwie sekcje o obciążalności 1A DC - mogą być większe)
Myślę ze wszystko jasne;p
AHA te kolory i symbole gniazd jak i zdjęcia pochodzą z RAVE dla R45!!!!!!! nie wiem czy tak samo będzie w R400
pozdrawiam
sTERYD: czerwony jest dla administracji i moderacji
[ Dodano: Czw Mar 26, 2009 00:14 ]
sTERYD napisał/a:
W 400 też, z małymi wyjątkami, które mają właśnie włącznik osobno (jak np mój )
więc myślę, że wystarczy dać włącznik który by odpalał dwa przekaźniki znajdujące sie w drzwiach , lub w okolicy i powinno ładnie działać
Maty nie posiadają przekaźników z racji tego, że pobierają mniej niż 500mA...
Mam caly Rave ale wymaga windowsa 98 zeby to zainstalowac a ja niestety nie posiadam takowego
Dzieki za wyczerpujacy poscik chyle czola i pozdrawiam
Ps. Generalnie to chodzi mi wlasnie o to zeby podgrzewanie bylo osobno bo znowoz podpinac pod tylna szybe to nie wiem czy to bedzie dobre rozwiazanie nie zawsze lusterka sa zaparowane a szyba jest
O widze ze
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 01:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 22:37
Ech no mam to co jest na stronie roverki.pl w dziale dla klubowicza zassalem rozpakowalem i kicha po kliknieciu w plik TData.exe zajmuje u mnie 0 troche to dziwne....
[ Dodano: Czw Mar 26, 2009 22:44 ]
czyli mam jakies kiepskie to rave moze ma ktos linka coby to zassac a moze jest na stronie klubowej bo jakos nie moge znalesc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum