Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 19:03 [R220SDI]Wahacz
Dzis na przegladzie gostek powiedzial, ze jest luz na wahaczu - konkretnie tam na koncu, przy kole. Czy wystarczy, ze wymienie sama tuleje wahacza, czy musze caly?
Drugie pytania. Kiedy jade prosto, lekko sciaga mnie w prawo, kierownica leci w prawo. Czy to znaczy, ze musze sprawdzic zbieznosc czy moze geometrie? Czym to sie rozni? Ile to kosztuje? Opony sa rowno zuzyte i takie same, wiec je wykluczam. Zbieznosc nie byla ustawiana daaaawno, a prawdopodobnie nigdy.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 19:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
może to być związane z luzem na sworzniu wahacza...
niestety nie wiem czy w R200 da się wymienić sam sworzeń, ale cały wahacz da się kupić nowy za 150 plnów
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
jesli przy kole, to sworzeń wahacza ... do wymiany cały koszt jak podał sTERYD. Po wymianie wahacza i tak trzeba zrobić zbieżność, więc przy okazji powinno ściąganie zostać wyeliminowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum